Over mij

Over mij

Mijn naam is Fabio, geboren in Rome, Italië. Ik ben onconventioneel met mijn aanpak, ik werk niet zoals de meeste coaches werken. Integendeel, ik transformeer het, vaak radicaal.

Mijn coachmissie in het leven is om mensen zichzelf opnieuw uit te vinden, nieuwe inzichten te verkrijgen. Met de grootste voldoening om een omgeving te creëren waarin mensen hun complete potentieel, ware identiteit te ontwikkelen en in staat zijn om elk doel dat ze zichzelf stellen te verwezenlijken.

Inmiddels hebben meerdere ondernemers, CEO’s, executives en high potentials mijn radicaal integere coachstijl ervaren. Hierin kan ik hard zijn, wellicht genadeloos, geen slap gezwam of geouwehoer om de brei heen draaien worden niet geaccepteerd. Ik ben krachtig en begeleid je daarom ook krachtig. Dit doe ik oprecht, want ik dien krachtig, zonder bang te zijn om zere zieltjes, gevoelens of dikke ego’s te kwetsen en toch empathisch te “zijn”, te voelen met mijn cliënten meer liefde en oprechte zorg dan ze ooit van een vreemde hebben gevoeld.

Tot mijn 39ste werkte ik de dagen van 07:00 tot 0:00 en veronderstelde dat door veel te hard te werken je succesvol bent. Met een overtuiging “Dit is immers wat succesvolle mensen doen”. Dit was een sloper voor mij, na een tweede burn-out kan ik nu zeggen dat door vallen en opstaan en nieuw pad te hebben gevonden (balans in werk en privé) ik beter kan “zijn” met balans houden en ik weet dat dit de perfecte manier van leven is voor mij in deze fase.

Tot mijn 41ste leefde ik een leven wat oké was, middelmatig en niet in mijn volledige potentieel. Sommige boeken verorberde ik half voor een studie of ik liet ze liggen tot het allerlaatste moment. Sommige verslagen diende ik “just in time “in, terwijl ik aan de andere kant over-performant leefde door veel workshops te volgen en tot andere inzichten te proberen te komen. Totaal niet congruent. Ik was niet gelukkig met mijn sociale contacten, zocht spanning op en leerde eigenlijk door veel te vallen en op te staan. (niks mis mee overigens als je voor gemiddeld leven gaat)

Ik ging aan mijzelf werken tussen 2018 en 2023, besteedde duizenden uren aan het leren van de kunst van het coachen. Ik werd officieel gecertificeerd coach met die met een standaard profiel of scripts werkte. Deze scripts heb ik nu losgelaten omdat ik zonder vast(geroest) programma cliënten begeleid naar het transformeren van hun doen en zijn. Ik zet cliënten terug in hun kracht en zelfliefde, voor minder gaan wij niet.

Na jaren werkzaam als global sales directeur in een hoog competitieve semiconductor branche is het tijd om terug te geven aan de maatschappij, met moed, lef en durf uit de gouden kooi te stappen en te leven wat er echt toe doet leven in plaats van geleefd worden. Ik voel weer dat ik leef en na ieder jaar steeds meer in mijn kracht kom die ik als waarachtige geluksmomentjes ervaar. Ik voel dat het leven als stroming mij stuwt in de richting vanuit liefde, in die richting die ik wil zachter liefdevol zijn, dit kan ik ook zien en voelen. Mijn grootste passies zijn “in beweging” zijn op persoonlijk, professioneel en spiritueel vlak, dit doe ik toegankelijk, helder en warm. Het leven is altijd aan verandering onderhevig, so deal with it! De stuwing brengt me nieuwsgierig steeds weer op nieuwe ontdekkingen, ervaringen welke mij dan ook motiveren en inspireren om te delen of kunnen spiegelen.

Wanneer ik zeg “je kunt alles hebben” dan spreek ik uit ervaring, dit is geen holle uitspraak.
Ik doe nu exact wat ik wil doen, ik voel geen grenzen en ik geloof zonder enige twijfel dat ik zijn wie ik wil zijn, alles kan doen wat ik wil doen. Ik geloof dat jij dit ook kan en wellicht zelfs nog meer.

De enige persoon die je in de weg staat van het bereiken van je doelen, ben je zelf

Als ervaringsdeskundige van het leven met een immigratie achtergrond, gescheiden ouders, verbaal en fysiek geweld thuis, op jonge leeftijd uitwonend gegaan en heb ruime ervaring met het accepteren van teleurstellingen. Door zelf lang en zonder doel en focus door het leven te gaan raakte ik zowel geestelijk en fysiek van slag, uit (het hart) gevoel, in het hoofd. Ik was vergeten om de connectie met mezelf te maken die wij als fundament nodig hebben om ook de verbinding met anderen te herkennen en te verdiepen.

Gebeurtenissen in je leven overkomen je veelal. Daar heb je niet altijd invloed op. Je kunt wel kiezen hoe je daar mee om wil omgaan. Zoek je een individuele coach? Iemand, die je reflectie biedt? Iemand, die je een spiegel voor houdt? Iemand, die je in beweging helpt? Dan kun je bij mij terecht.
Op een voor jou prettige locatie hebben we een intake gesprek.

Tijdens dat gesprek geef je aan waar je graag beweging in wilt hebben. Coaching kan op verzoek op bijna iedere gewenste locatie of in de natuur bieden echter een rustige en privacy gewaarborgde ruimte.

Certificaten, opleiding en ervaring

• IANLP Trainer (UNLP NL) in opleiding.
• Claudia Krumme van leed naar liefde.
• IANLP Coach opleiding (UNLP NL) ‘23
• EFT opleiding (UNLP NL) ‘23
• NLP Hynose Coach opleiding (UNLP NL) ’23
• Timeline Therapy Practitioner opleiding (UNLP NL) ‘23
• Master NLP Business Practioner opleiding (UNLP NL) ‘22
• Centrumvoortantra (NL) ‘22
• Sjamanic ritual (NL) ‘22
• Polyvogaal Theorie (Marielle Spronck NL) ‘21
• Wheel of Consent (Marielle Spronck NL) ‘21
• Training Man 3-daagse Retraite (UNLP NL) ‘22
• NLP Business Practioner leadership opleiding (UNLP NL) ‘20
• Strategisch account management ISAM. (hedendaags EURIS) https://instituteforsales.eu/ ‘16
• Tantra Mantra maand lange deepdive in Yoga Vinyasa & Meditatie (Australie Sydney) ‘18
• Mindfullness (NL) ‘18

AINLP

- IANLP Trainer in opleiding
- IANLP Coach opleiding

UNLP NL

- EFT opleiding
- NLP Hypnose coach opleiding

ISAM

- Strategisch acccount management