Over jou

Het is jouw persoonlijke reis in dit leven, jij gaat op reis en neemt mee (uit eerdere ervaringen, overtuigingen, normen, waarden) 

Over jou

“i am not everybody’s coffee”. Mijn persoonlijkheid en coaching stijl is niet voor iedereen geschikt, ik ben geen coach die zich op iedereen richt.

Mijn cliënten zijn goal getters, achievers, mensen die al successen hebben behaald of hun potentieel willen verwezenlijken.  Mocht jij nu al tevreden bent met jouw huidige leven dan is dat prima, ik ben dan wellicht niet de juiste coach voor jou. Mijn cliënten beseffen dat er meer uit het leven te halen valt door zichzelf te bevrijden van de illusies en verhalen waarin ze in leven.

Het is jouw persoonlijke reis in dit leven, jij gaat op reis en neemt mee (uit eerdere ervaringen, overtuigingen, normen, waarden) 

Beeld je maar eens in “hoe is je leven over een jaar? Hoe is je leven over twee jaar, vijf jaar, twintig jaar precies zoals je nu leeft en wat zullen mensen zeggen op jouw uitvaart?” Of……. Wat als je nu eens radicaal eerlijk bent: Hoe kan je leven zijn over een jaar? Twee jaar, vijf jaar, twintig jaar en wat zullen mensen dan zeggen op jouw uitvaart?

Ik geef weinig om de gevestigde orde, wat ons kan verbinden is vriendelijkheid, liefde, vrijheid, radicale eerlijkheid, oprechtheid, onderzoeken en reflectie.

Ik werk graag en vaak met krachtige individuen, sterke persoonlijkheden en intelligente mensen. Ik zal jou de spiegel voorhouden, de waarheid laten zien, horen en voelen. Leuk of niet, soms is het een blinde vlek waar jij je nog niet bewust van bent wat jou tegenhoud op jouw persoonlijke reis.

Mijn aanpak is pragmatisch en kom snel tot de kern van elk probleem, vraag door en kom zo vaak op de mooiste bestemming(en) lees nieuwe inzichten. Dit doe ik in een afgestemd tempo en behoefte van jou als client.

Ik begeleid op een no-nonsens manier, zonder angst, gevoelens, ego te kwetsen, met als doel om de beste resultaten zo snel mogelijk te behalen.

De enige persoon die je in de weg staat van het bereiken van je doelen, ben je zelf