Gebieden

Hier graag een korte (intro) tekst van 1 of 2 zinnen 

Het proces begin bij de intake en met het opbouwen van een vertrouwensband tussen ons, is er een klik dan gaan wij door. Door open gesprekken en diepgaande reflectie help ik jou om helderheid te krijgen over jouw doel(en), waarden, overtuigingen, missie en zingeving.

Waar loop jij tegenaan?

Systemisch werk, familie opstellingen

Heb jij moeite met binden, hiërarchie en balans of overzie je nu nog niet wat er speelt?
Wij gaan kijken naar het systeem en onderzoeken met een opstelling wat er nu echt onder de oppervlakte speelt bij jou/organisatie. Wij gaan werken vanuit drie basisprincipes:
1. Binding: iedereen heeft evenveel recht op een plek in het systeem.
2. Ordening: in het systeem heerst een bepaalde rangorde, hiërarchie.
3. Balans: er is balans in geven en nemen.

EFT = Emotional Freedom Techniques

Het is een heel krachtige en eenvoudige methode om obstakels gemakkelijk te verwijderen en doelen te bereiken: ook wel Tappen genoemd!

Stress / Perfectie

Herken jij dat je te veel regels of regels die met elkaar in conflict zijn. Zoals veel en vaak “moeten” voor de verschillende rollen (zelf en anderen), identiteit, heb jij negatief taalgebruik / overtuigingen en negatieve fysiologie patronen (o.a. ademhaling).
Wij gaan deze regels herschikken, het “moeten” elimineren , de overtuigingen aan de orde stellen en een nieuwe krachtige fysiologie installeren.

Depressie - aangeleerde hulpeloosheid

Herken jij gebrek aan focus en dat je wordt beheerst door de externe wereld?
Wij gaan de grootte van jouw doel(en) realistisch maken en een nieuwe ontwerp van een voor jouw zeer aantrekkelijke toekomst maken ook installeren wij een krachtige fysiologie.

Controle - zelfvertrouwen – onzekerheid

Herken jij dat je wordt geregeerd door anderen, onjuiste overtuigingen en wellicht controle? Loop je vast door pijnlijke situaties vanuit het verleden? Wordt er geprobeerd pijn te vermijden door middel van controle (werkt nooit)?
Wij gaan nieuwe kracht gevende overtuigingen installeren. Wij gaan situaties vanuit het verleden identificeren waarin problemen succesvol werden aangepakt. Wij gaan jouw verbeeldingskracht gebruiken, verlagen de grootte van de doelen en maken deze specifiek. Ook werken wij met een mentor. Daarnaast creëren wij een fysiologie van zekerheid en conditioneren deze.

Geen aantrekkelijke toekomst – verveling

Herken jij dat je vast zit in een patroon van dat is geconditioneerd en doorbroken moet worden?
Wij gaan omzetten van “moeten” waar ze er niet zijn. Manieren vinden om dankbaar te zijn voor wat je hebt. Omringen met mensen die gepassioneerd zijn. Wij gaan duidelijke doelen formuleren en  een aantrekkelijke toekomst creëren. Mindfulness, meditatie of andere spirituele activiteiten plannen. overtuigingen installeren. Wij gaan situaties vanuit het verleden identificeren waarin problemen succesvol werden aangepakt. Wij gaan jouw verbeeldingskracht gebruiken, verlagen de grootte van de doelen en maken deze specifiek. Ook werken wij met een mentor. Daarnaast creëren wij een fysiologie van zekerheid en conditioneren deze.

Verslaving

Heb jij een verslaving? Weet dan dat het een constellatie van negatieve associaties is die zich hebben georganiseerd in een strategie van gedrag gericht op het weghalen van pijn. Bijvoorbeeld: roken, drinken, eten, gokken, verbale/lichamelijke mishandeling, drugs, eetstoornissen etc.
Wij gaan nieuwe gedragspatronen vinden die de onderliggende menselijke behoeften in dezelfde of grotere mate bevredigt (alle gedrag heeft immers een positieve intentie). Het patroon onderbreken wanneer jij in de verslavende gemoedstoestand bent. Wij gaan het verslavende gedrag met iets positiefs (leren, groeien, beweging, afwisseling, spiritualiteit, etc.) vervangen.

Angst voor verlies

Ben jij bang om in situaties omtrent geld / werk / relaties en of kansen?
Wij gaan werken aan bewustwording: realiseer dat er genoeg voor iedereen is. Werken met nieuwe, krachtige overtuigingen.

Liefde / afwijzing / relatie

Heb jij problemen met ouders, partner, vrienden, jezelf, overtuigingen, regels, negatieve associaties, negatieve overtuigingen, of negatieve taalgebruik?
Wij gaan deze patronen radicaal onderbreken en vervangen met nieuwe patronen.

Identiteit issues

Heb jij verlies van identiteit? Voorbeelden: moeder/kind heeft gevoel “ik ben niet (meer) nodig, wie ben ik?”, echtpaar blijft bij elkaar omwille van de kinderen. Of conflicterende identiteiten. Voorbeeld “Ik ben vader geworden, maar vind mijn vrijheid zo belangrijk!”
Wij gaan werken aan jouw overtuigingen, niet alles wat je denkt is immers waar!

Seks / seksueel misbruik

Heb jij negatieve associaties, seksuele frustratie, impotentie?
Ik zal luisteren wat je vertelt, zijn er bijvoorbeeld overtuigingen vanuit het verleden die in de weg staan? Wat gebeurt er als je wel potent zou zijn? En wil je dit wel? Wij gaan onderzoeken en kijken naar mogelijkheden.

Dood / ziekte

Ben jij bang/angstig voor het verliezen van ouders, vrienden, zichzelf, vreemden, onbekenden?
Wij gaan nieuwe overtuigingen die hoop/geloof weerspiegelen, werken met punitiviteit in de toekomst.

Fysiek / emotioneel misbruik

Heb jij een doorlopende focus op pijnlijke ervaringen? Laat het (pijn) je niet los?
Wij gaan de focus aanpassen, wij creëren een doel dat wel aantrekkelijk is, doorbreken oude patronen. Verander jouw fysiologie! Ook onderzoeken wij jouw invulling van de behoefte tot bijdrage aan het groter geheel.

Paniek / angst / fobieën

Heb jij een krachtige geconditioneerde reactie?  Bijvoorbeeld bang voor spinnen, honden of open ruimtes?
Wij gaan deze nare angstige reactie loskoppelen, snel en effectief met oefeningen.

Allergie

Heb jij een allergie, neem contact op!
Wij gaan een techniek doen die erop gericht is om het immuunsysteem opnieuw ‘op te voeden’. Een allergie is een indicatie dat het immuunsysteem een vergissing heeft gemaakt. Deze techniek is géén genezingsproces. Het allergieproces is erop gericht om de ‘vergissing’ aan het immuunsysteem door te geven en aan te geven wat er anders mag.
Disclaimer: niet elke allergische reactie kan ik wegnemen, overleg eerst met mij.

Doelen

Haal jij je doelen niet? Een doel is een drijfveer. Met een doel heeft iemand een sterke reden om iets te behalen en diegene gaat er helemaal voor. Als je geen doel hebt, waarom zou je dan iets doen?
Wij gaan onderzoeken wat voor doelen jij hebt en hoe je dit doel denkt te bereiken. Daarna maken het doel haalbaar, meetbaar en (wellicht in kleinere stapjes om erna naar het hogere doel te komen).

Slapen

Heb jij slaapproblemen, moeite om in slaap te vallen?
Het klinkt voor veel mensen als een illusie: een trucje waardoor je mogelijk al binnen twee minuten in slaap valt.

Hoe ga ik te werk/proces/werkwijze

Plan een gratis intakegesprek

Tijdens dat gesprek geef je aan waar je graag beweging in wilt hebben

Boek jouw sessie

Coaching kan op verzoek op bijna iedere gewenste locatie of in de natuur

Ervaar jouw groei / bewustwording

Coaching kan op verzoek op bijna iedere gewenste locatie of in de natuur

Plan een gratis intakegesprek

Tijdens dat gesprek geef je aan waar je graag beweging in wilt hebben

Boek jouw sessie

Coaching kan op verzoek op bijna iedere gewenste locatie of in de natuur

Ervaar jouw groei/bewustwording

Coaching kan op verzoek op bijna iedere gewenste locatie of in de natuur

Ik heb de sessies als fijn ervaren. Daar waar ik van mezelf heel onrustig ben, lukte het tijdens de sessies om rustig te zijn & rustig na te denken. Dit gaf mij nieuwe inzichten. Ik had meerdere doelen en moeite met zelf acceptatie, door eigenlijk simpele oefeningen te doen, ben ik meer gaan accepteren en meer gaan vertouwen op mezelf.
E.M

It is not the destination... it is the ride, don’t take life too serious, you won’t survive anyway.

Reviews

Wat mijn clienten hebben ervaren/te zeggen

Ik kwam gebroken en met een groot gat in mijn hart aan bij mijn eerste coachingsessie met Fabio na een intense relatiebreuk. Ik was zo ontzettend, verdrietig, boos en voelde mij echt vreselijk. Binnen 6 sessies heeft Fabio met allerlei technieken mij helemaal in mijn kracht kunnen laten staan. Ik sta nu weer in mijn kracht, voel me heerlijk en kan weer genieten van het leven. Fabio is rustig, bedachtzaam en weet elke keer weer de juiste dingen te zeggen of toe te passen. Na elke sessie voelde ik me weer een stukje beter. Ik zou Fabio zeker aanraden als een geweldige coach. Ik ben Fabio ontzettend dankbaar.
H.R.
Ik heb de sessies als fijn ervaren. Daar waar ik van mezelf heel onrustig ben, lukte het tijdens de sessies om rustig te zijn & rustig na te denken. Dit gaf mij nieuwe inzichten. Ik had meerdere doelen en moeite met zelf acceptatie, door eigenlijk simpele oefeningen te doen, ben ik meer gaan accepteren en meer gaan vertouwen op mezelf.
E.M.